Behandlinger

Eyelash extensions


Med eyelash extensions får du påsat kunstige vipper. Det kan laves med præcis den fylde du ønsker. længden tilpasses efter dine egne vipper, så der ikke bliver påsat mere end hvad dine vipper kan holde til. Derfor skader eyelash extensions ikke dine egne vipper. Negle


I klinikken tilbydes der både semi permanent lak (Gellak) , forstærkning og forlængelse på neglene. Der arbejdes med produkter fra Bio Scrulpture som er et sydafrikansk mærke.

Fordelene ved dette mærke er mange, men den vigtigste (for dig som kunde) er at neglene kan soakes af og der derfor er mindre filning på din naturnegl når neglene skal af igen. 


Bryn


Noget af det vigtigste i ansigtet er brynene, da de er med til at difinere dit udtryk. Uanset om du elsker dine bryn eller er ved at flå dem af, af utilfredshed, er der en behandling som kan gøre dine bryn mere attraktive Diamandslib


Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling). De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.
Der dannes et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.